Bilverkstad i logo

Bilverkstad Stockholm

Hos oss på Bilverkstadi.se hittar du din lokala bilverkstad för reparation i Stockholm med omnejd. Vi är stolta över att kunna erbjuda hjälp med billig och bra bilservice i Stockholm genom att gratis kunna ta fram offerter ifrån tre verkstäder i din närhet, när du har fått erbjudande ifrån dessa väljer du den verkstad som passar dig bäst gällande bästa pris, bästa omdöme och avstånd.

Om inget erbjudande faller dig i smaken är du välkommen att avstå, helt utan kostnad.

Få tre offerter i tre enkla steg - Helt gratis!

1. Mottag tre gratis offerter

Välj enkelt vad som ska utföras på din bil, ange registreringsnummer och ta emot tre offerter helt utan kostnad.

2. Bestäm offert & boka tid

Utefter pris, omdöme och avstånd väljer du bilverkstaden som passar dig bäst.

3. Kör bilen till verkstaden

Kör till verkstaden för att få det jobb utfört som står preciserat på offerten

BetygAntal verkstäder i StockholmAntal offerter

1.


Vår recension
43 st3 stTILL TJÄNSTEN

2.

Mekonomen logo
Vår recension
15 st1 stTILL TJÄNSTEN

Se anslutna verkstäder, kontaktinformation och öppettider

Omdömen från verifierade kunder

Senast uppdaterad: 2020-12-29

AD Bilverkstad Logo

RF Bilservice - AD Bilverkstad

Antal verkstäder: 1 st
Ansluten till: Autobutler
Antal omdömen: 923 st
Autobutler betyg: 4,7 / 5

Negativa omdömen & klagomål

Med smått otroliga 923 omdömen finns det ett väldigt fåtal negativa omdömen att nämna. Så pass få att vi inte hittar några när vi letat igenom de senaste 10 omdömessidorna.

Positiva omdömen & rekommendationer

Med nästan 1 000 omdömen och ett genomsnittsbetyg på 4,7 finns det väldigt många bra omdömen att nämna:

 • Gav det där lilla extra – Med snabb service, flexibla tider för inlämning och trevlig personal rekommenderas verkstaden. Det bästa av allt är att de hade städat bilen utan någon extra kostnad.
 • Bra bemötande – Snabbt, smidigt och professionellt utfört arbete.
 • Kommer tillbaka – Då de både är trevliga och duktiga kommer omdömesgivaren självklart tillbaka.
Mekonomen logotyp

VR Motor Stockholm AB

Antal verkstäder: 1 st
Ansluten till: Mekonomen
Antal omdömen: 431 st
Reco betyg: 4,8 / 5

Negativa omdömen & klagomål

Med 4,8/5 i betyg med 431 omdömen är det svårt att hitta negativa kommentarer om VR Motor Stockholm AB, det finns dock ett väldigt fåtal:

 • Bra bemötande men… – Omdömesgivaren är nöjd med verkstadens bemötande men har svårt att acceptera att fälgarna, (enligt kund), inte blivit rengjorda innan förvaring.
 • Okunniga – Omdömesgivaren lämnade in bilen p.g.a. att den inte startade. Verkstaden bytte batteriet på bilen, senare visade det sig att det var startmotorn som var sönder. Trots det var kund tvungen att betala för batteriet.

Positiva omdömen & rekommendationer

Kanske en av Stockholms bästa bilverkstäder har fått många, mycket fina, omdömen:

 • Återkommer även om det är en bit att köra – En god vän rekommenderade verkstaden som inte gjorde omdömesgivaren besviken. Verkstadspersonalen kändes ärlig och pålitlig.
 • Montering av dragkrok – Trevligt och professionellt bemötande vid vid montering av dragkrok.
 • Rekommenderas varmt – Återkopplingen är perfekt och bemötandet likaså.
Meca logotyp

MECA Nordic Carexperten

Antal verkstäder: 1 st
Ansluten till: Autobutler
Antal omdömen: 862 st
Autobutler betyg: 4,7 / 5

Negativa omdömen & klagomål

En väldigt proffsig verkstad där varje negativt omdöme bemöts med saklig respons. Klagomålen är väldigt få, de första 300 omdömena har enbart 1 negativt, vi tar upp det nedan:

 • Tog lång tid och blev dyrare än offererat – Omdömesgivaren lämnade bilen kl. 8 på morgonen. Kamremsbytet skulle ta 4,5 timmar enligt offert men tog 6 timmar. Blev 1 000 kr dyrare än vad som stod i offerten.

Positiva omdömen & rekommendationer

Med nästan 900 omdömen hos Autobutler har de uppnått ett snittbetyg om 4,7/5. Ett väldigt bra betyg vilket betyder många fina omdömen:

 • Kommer anlita igen – Förklarade tydligt vad de hade gjort med bilen och gav därför ett bra kundbemötande.
 • Återkom direkt – Bilverkstaden återkom direkt efter att omdömesgivaren hade accepterat deras offert. Under samtalet sade verkstaden vad reparationen skulle kosta och hur lång tid det skulle ta. Väl på verkstaden gav de ett toppenbra bemötande vilket gör att kund kommer återkomma.
 • Rekommenderas varmt – Smidigt att lämna av bilen med trevligt bemötande från personalen. Klarade arbetet inom avtalad tid. Lämnade och hämtade samma dag.

Med precision i allt som anslutna verkstäder gör!

Sedan 2019 har Bilverkstadi försett bilister i Stockholm med omnejd med omfattande bilreparationstjänster som inkluderar AC-service, bilservice, däckbyte, däckhotell, däckmontering, felsökning, hjulinställning, kamremsbyte, montering av dragkrok, motorvärmare, oljebyte och rekond. Vårt mål är att erbjuda de bästa tjänsterna till överkomliga priser för att få dig tillbaka på vägen på nolltid.
Det kommer vara svårt för dig att hitta samma nivå av expertis som våra anslutna bilmekaniker tillhandahåller! De har många års erfarenhet av att arbeta med både svensktillverkade och importerade fordon av alla märken och modeller och kan samarbeta med dig för att hitta kostnadseffektiva reparations- och underhållsalternativ.
Om du har ett högpresterande fordon, bör du lita på Bilverkstadi med din bil, lastbil eller skåpbil. Klicka på ”till tjänsten” i tabellen ovan för att ta reda på mer om de tjänster vi erbjuder. Alla anslutna verkstäder gör sitt yttersta för att göra dig nöjd med din bilservice och reparation, du, vår uppskattade kund.

Specialiteter

Här på Bilverkstadi erbjuder vi ett brett utbud av tjänster som täcker alla märken och modeller. Oavsett om det är en liten reparation eller en större översyn kan våra anslutna verkstäder hjälpa dig att hålla dig på vägen och känna dig trygg. De är också fullt utbildade i alla aspekter av diagnostik och elektrisk reparation och har till sitt förfogande den mest sofistikerade utrustning och information som finns tillgänglig.
Har du mer än ett fordon? Ett flertal? Vi kan hjälpa dig med att hålla alla dina fordon på vägen och arbeta åt dig med minsta möjliga tid stillastående, detta inkluderar tunga arbetsbilar och skåpbilar med hjälputrustning som hydrauliska hissar och liknande.
Anslutna verkstäder vill alltid hålla våra kunder informerade på vägen och arbeta med dem på en personlig nivå och se till att de känner till sina alternativ och prioriteringar. Vi vill notera att med alla anslutna verkstäder i Stockholmsområdet är det fler än 58 verkstäder du kan få offert ifrån.

Bilverkstad överblick