Bilverkstad i logo

Om oss

Bilverkstadi.se är en sida med information om bilar och bilverkstäder. Vi förmedlar en jämförelsetjänst för bilverkstäder. Du kan även jämföra företag som erbjuder däckförvaring via däckhotell och däckbyte. Genom oss hittar man snabbt en bilverkstad i sin närhet som erbjuder god service till bästa pris.

Förhoppningen är att kunna erbjuda givande information gällande bilvård, säkerhetstänk och allmänna biltips samtidigt som vi förmedlar en grym offert-tjänst på bilservice.

Du är hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss vid frågor eller funderingar. Oavsett om det gäller vår hemsida eller innehållet på densamma. Alla frågor som gäller tjänsten som vi förmedlar eller produkter som vi länkar till hänvisar vi till respektive företag som erbjuder tjänsten/produkten.

Bilverkstadi.se drivs av webbyrån Woitech Webbdesign som även informerar och jämför andra tjänster på nätet. Där ibland Företagslånet.nu som informerar och jämför det mesta som har med företagslån att göra. På Kreditkortsförmedlingen.se får man tips om vilket det bästa kreditkortet är i olika vardagliga situationer. Billigastmobilabonnemang.se hjälper dig hitta det billigaste mobilabonnemanget i Sverige. Det senaste tillskottet är BästaWebbhotellet.com som på ett enkelt och lättförståeligt sätt informerar dig om vad du bör tänka på inför ett inköp av webbhotell.

Kontakta oss

STÄNG