Bilverkstad i logo

Bilverkstad Malmö

Hos oss på Bilverkstadi.se hittar du din lokala bilverkstad för reparation i Malmö med omnejd. Vi är stolta över att kunna erbjuda hjälp med billig och bra bilservice i Malmö genom att kunna ta fram offerter ifrån tre verkstäder i din närhet. När du har fått erbjudande ifrån dessa bokar du den verkstad som passar dig bäst genom att jämföra dem gällande bästa pris, bästa omdöme och avstånd. Allt smidigt hemifrån, online.

Om inget erbjudande faller dig i smaken är du välkommen att avstå, helt utan kostnad.

Få tre offerter i tre enkla steg - Helt gratis!

1. Mottag tre gratis offerter

Välj enkelt vad som ska utföras på din bil, ange registreringsnummer och ta emot tre offerter helt utan kostnad.

2. Bestäm offert & boka tid

Utefter pris, omdöme och avstånd väljer du bilverkstaden som passar dig bäst.

3. Kör bilen till verkstaden

Kör till verkstaden för att få det jobb utfört som står preciserat på offerten

BetygAntal verkstäder i MalmöAntal offerter

1.


Vår recension
16 st3 stTILL TJÄNSTEN

2.

Mekonomen logo
Vår recension
7 st1 stTILL TJÄNSTEN

3.

Mechanum Logo
Vår recension
2 st1 stTILL TJÄNSTEN

Se anslutna verkstäder, kontaktinformation och öppettider

Omdömen från verifierade kunder

Senast uppdaterad: 2023-11-01

MT Auto

Antal verkstäder: 1 st
Ansluten till: Autobutler
Antal omdömen: 68 st
Autobutler betyg: 5,0 / 5

Negativa omdömen & klagomål

Rekommenderade och hyllade av många finns det faktiskt inga negativa omdömen som lämnats hos Autobutler.

Positiva omdömen & rekommendationer

Som den mest uppskattade verkstaden i Malmö finns det gott om positiva omdömen där alla, rätt igenom, är 5 stjärnor:

 • Min verkstad framöver – Fantastisk service med lika fantastiskt duktig och ärlig mekaniker, så glad att jag har hittat hit.
 • Mycket  trevligt bemötande – Verkstaden är mån om att man som kund ska känna sig trygg med den  service som utförs på  bilen. Att man dessutom får en gratis lånebil är ett extra plus.
 • Uppskattas och rekommenderas – Trevlig personal. Snabbt och bra utfört jobb. Verkstaden fyllde dessutom på spolarvätska som extra bonus/service.
Mekonomen logotyp

Allbilverkstan i Malmö AB

Antal verkstäder: 1 st
Ansluten till: Mekonomen
Antal omdömen: 108 st
Google Review betyg: 4,6 / 5

Negativa omdömen & klagomål

Med 4,6 / 5,0 i betyg av 108 omdömen finns det inte mycket negativt att säga om Allbilverkstan i Malmö AB. Av de fåtal omdömen som är negativa har omdömesgivarna valt att inte lämna någon motivering.

Positiva omdömen & rekommendationer

Med idel ros väljer vi några guldkorn:

 • Summera i fyra ord – Professionalism, punktlighet, mervärde och kvalitet.
 • Rekommenderas varmt – Enligt omdömesgivaren den bästa bilverkstaden i hela Sverige.
 • Fantastisk verkstad – Fick den bästa servicen någonsin vid drop-in-besök på en helg. Kan varmt rekommendera verkstaden.
Mechanum logotyp

Mechanum Malmö

Antal verkstäder: 1 st
Ansluten till: Mechanum
Antal omdömen: 358 st
Google Review betyg: 3,4 / 5

Negativa omdömen & klagomål

Med 3,4 av 5,0 i betyg med hela 358 omdömen kan man verkligen konstatera att uppfattningen om verkstaden är blandad. Här finns både ris och ros att finna. De kritiska rösterna har bland annat haft detta att säga:

 • Lackskador – Tre år efter byta av vindruta har bilen visat rost i skador på lacken. Verkstaden har även använt annan färg.
 • Orsakat plåtskada – Verkstaden ska, enligt kund, orsakat en plåtskada på bilen under tiden den var inlämnad för service. Verkstaden vägrar erkänna och är otrevliga och med ett dåligt bemötande, allt enligt kund.

Positiva omdömen & rekommendationer

Meningarna är minst sagt delade om huruvida Mechanum i Malmö är en bra bilverkstad eller inte. Bland de positiva tongångarna finns dessa att nämna:

 • Bra service – Med ett personligt bemötande håller verkstaden vad de lovar.
 • Gratis lån av bil – Bra resultat genom bra service. Personalen är dessutom vänlig och hjälpsam. Ringde upp efter att bilen var reparerad och kontrollerade så att allt var bra med bilen.
 • Bra och hjälpsam personal – Under tiden den nya bilen var på service satt omdömesgivaren i verkstadens lounge och jobbade.

Riksomfattande garanti för sinnesfrid

Garantin täcker reservdelar och utfört arbete på kvalificerade reparationer och tjänster i 36 månader.
Det finns inget som ger större sinnesro än att veta att du är täckt av en treårig garanti genom Bilverkstadis samarbete med Mekonomen, Mechanum och AutoButler. Vi står bakom vårt arbete med garantiförfarandet genom våra samarbetspartners.
Det är en skriftlig garanti som respekteras hos mer än 1 500 verkstäder över hela landet.
Så oavsett vart dina resor tar dig, om du någonsin har problem med en reparation som täcks av garantin, kan du räkna med att Autobutler, Mechanum eller Mekonomen står till din tjänst om det blir aktuellt med ett garantiärende.

Bilverkstad i Malmö

Sedan 2019 har vi varit ett företag som drivs av nöjdheten hos kunder som vi förmedlar till våra samarbetspartners.
Anslutna verkstäder är bekvämt belägna i alla delar av Malmö, bilverkstäderna är din bästa källa för professionell och pålitlig bilreparationsservice i Malmö. Vi presenterar fullserviceverkstäder för bilreparationer som specialiserat sig på att tillhandahålla exceptionell kvalitetsservice. Inget jobb är för stort eller litet för dem.
De högt kvalificerade teknikerna erbjuder omfattande kunskap och många års erfarenhet. Du kan vara säker på att din bil kommer att repareras med den senaste diagnostiska utrustningen och att allt de kommer att utföra på din bil kommer att förklaras för dig i lekmanstermer. Verkstäderna investerar i att ge bra kundservice. Vi vill att du ska förstå allt som händer med din bil och vad de kommer att göra för att fixa den.
Vi erbjuder service på nästan alla märken och modeller av inhemska och utländska fordon, inklusive Volvo, Saab, BMW, Mercedes, Ford, Toyota, Honda, Nissan, Lexus och många fler.
Bilverkstadi samarbetar med verkstäder i hela Sverige. Vi är stolta över att förmedla offerter från fler än 25 verkstäder i Malmö som tillhandahåller överlägsna tjänster och produkter till ett rimligt pris.

Bilverkstad överblick