Bilverkstad i logo

Bilverkstad Göteborg

Hos oss på Bilverkstadi.se hittar du din lokala bilverkstad för reparation i Göteborg med omnejd. Vi är stolta över att kunna erbjuda hjälp med billig och bra bilservice i Göteborg genom att gratis kunna ta fram offerter ifrån tre verkstäder i din närhet, när du har fått erbjudande ifrån dessa väljer du den verkstad som passar dig bäst gällande bästa pris, bästa omdöme och avstånd.

Om inget erbjudande faller dig i smaken är du välkommen att avstå, helt utan kostnad.

Få tre offerter i tre enkla steg - Helt gratis!

1. Mottag tre gratis offerter

Välj enkelt vad som ska utföras på din bil, ange registreringsnummer och ta emot tre offerter helt utan kostnad.

2. Bestäm offert & boka tid

Utefter pris, omdöme och avstånd väljer du bilverkstaden som passar dig bäst.

3. Kör bilen till verkstaden

Kör till verkstaden för att få det jobb utfört som står preciserat på offerten

BetygAntal verkstäder i GöteborgAntal offerter

1.


Vår recension
28 st3 stTILL TJÄNSTEN

2.

Mekonomen logo
Vår recension
10 st1 stTILL TJÄNSTEN

3.

Mechanum Logo
Vår recension
3 st1 stTILL TJÄNSTEN

Se anslutna verkstäder, kontaktinformation och öppettider

Omdömen från verifierade kunder

Senast uppdaterad: 2020-12-29

Speedy bilservice logotyp

Speedy Bilservice Högsbo

Antal verkstäder: 1 st
Ansluten till: Autobutler
Antal omdömen: 615 st
Reco betyg: 4,6 / 5

Negativa omdömen & klagomål

Speedy Bilservice Högsbo är en av våra mest omtyckta verkstäder här på BIlverkstadi.se. Det är inte svårt att förstå varför med så många positiva omdömen. Det finns dock ett fåtal negativa:

 • Dåligt utförd oljeservice – Lämnade in bilen för service och oljebyte. När kund senare samma dag körde bilen visades varningslampa för lågt oljetryck. Det visade sig att en packning inte slutit tätt och olja runnit ut.
 • Inte billigt men bra service – Nöjd kund men anser att priset är något för högt.
 • Dålig prisinformation – Med dåliga uppgifter om vad priset skulle hamna på blev felsökningen dyrare än förväntat. Kund tyckte det var svårt att förstå verkstadsmedarbeten som ringde och sa att jobbet skulle bli dyrare.

Positiva omdömen & rekommendationer

Rekommenderade av olika jämförelsetjänster och omdömessidor är det lätt att ösa ut positiva ord om Speedy Bilservice Högsbo:

 • Billigare än förväntat – Att släcka en 2:a var billigare än förväntat. Högsta betyg!
 • Hit kommer jag tillbaka – Fantastiskt trevlig och serviceinriktad personal genom hela förloppet. Vid bokning, inlämning och utlämning.
 • Använder Speedy framför auktoriserad verkstad – Sedan några år tillbaka använder kund Speedy framför Volkswagens egen verkstad p.g.a. pris, service och mycket bättre tillgänglighet.
Meca logotyp

Eco Bilvård i Göteborg

Antal verkstäder: 1 st
Ansluten till: Autobutler
Antal omdömen: 309 st
Reco betyg: 4,6 / 5

Negativa omdömen & klagomål

Med 4,6/5,0 har Eco Bilvård, även känt som MECA Örgryte, nått upp till ett fint snittbetyg. Det finns dock ett fåtal negativa kommentarer:

 • Stressad bilmekaniker – Efter att kund lämnat in bilen för service, däckbyte och reparation av några smågrejer väljer kund att hämta bilen efter några dagar. Arbetet skulle ta en dag att utföra. Efter två dagar väljer kund att hämta bilen, då är enbart service och däckbyte gjort utfört.
 • Dåligt utförd balansering av däck – Lämnade in bilen för balansering av däck. När bilen hämtades fanns det fortfarande vibrationer. Fick lämna in bilen på annan verkstad för att få det utfört.

Positiva omdömen & rekommendationer

Med överväldigande positiva betyg är det lätt att plocka ut hyllningar:

 • Mycket gott & trevligt bemötande – Fick snabb hjälp med att byta till sommardäck. Samma trevliga bemötande vid montering av vinterdäck under hösten.
 • Snabb service – Verkstad med bra bemötande, snabb service med utmärkt resultat. Rekommenderas absolut!
 • Oljebytet gick på en timme – Personalen är jättetrevlig och tillmötesgående. Kan verkligen rekommendera verkstaden för oljebyte.
Mechanum logotyp

Mechanum Göteborg

Antal verkstäder: 3 st
Ansluten till: Mechanum
Antal omdömen: 309 st
Trustpilot betyg: 2,9 / 5

Negativa omdömen & klagomål

Angivna omdömen gäller för alla Mechanums verkstäder i Göteborg och Malmö:

 • Mechanum Mölndal – Otroligt dåliga på att återkoppla. Tog flertalet veckor innan skadebesiktningen genomfördes. De har haft bilen i nästan 3 veckor.
 • Mechanum Partille – Lämnade BMW för byte av parkeringssensor. Verkstaden sade att reparationen skulle gå på garanti. Då stenskott var orsak till skadan, enligt verkstaden, gällde inte garantin. Fick betala 2 000 kr för jobbet.

Positiva omdömen & rekommendationer

Det finns även positiva omdömen med många mycket nöjda kunder:

 • Mycket bra information, reparation & service – Fick bra och tydlig information under reparationsarbete. Verkstaden tog även kontakt med försäkringsbolaget vilket givetvis uppskattas.
 • Helnöjd – Lämnade in bilen för lackeringsjobb, klart på en vecka. Tack för ett toppenjobb!

Kvalitetsreparationer av mekaniker i Göteborg

Bland anslutna verkstäder finns det verkstäder som under decennier fokuserat på ett viktigt mål. Det målet är att erbjuda den högsta nivån av bilvård och kundservice till var och en av sina kunder. Kvaliteten på arbetet påverkar fordonets värde och skick. Det påverkar också din direkta säkerhet. Vi är hedrade att du anförtror anslutna mekaniker att utföra dina bilreparations- och servicearbeten. Oavsett om du ber om offert på bromsreparationer, ljuddämparservice, transmissioner eller andra typer av bilarbeten slutar vi inte förrän du är nöjd med vårt utförda arbete. Samtidigt som vi fokuserar på kvalitet arbetar vi också flitigt för att slutföra alla tjänster effektivt.

Tillförlitliga mekaniker som är redo att arbeta för dig

Våra anslutna mekaniker är redo att slutföra bromsreparationer, transmissioner och andra tjänster med högsta integritetsnivå.

Mekaniker i Göteborg fokuserade på utomordentlig service

Våra anslutna bilverkstäder har den omfattande utbildning, erfarenhet och passion som krävs för att alltid kunna utföra reparation med överlägsen kvalitet på våra kunders bilar. Vi vet att kvaliteten baseras lika mycket på de delar och förnödenheter som anslutna verkstadsteam använder som på mekanikernas expertis. För bromsreparationer, växellådor, rembyten och mer använder vi kvalitetsmaterial från ansedda tillverkare. Var säker på att alla anslutna verkstäder kan ta itu med alla dina bilreparationsbehov med fokus på kvalitet.

Tillgodoser alla dina servicebehov i Göteborg

Ett praktiskt tillvägagångssätt av bilunderhåll och service

Från det att du använder dig av vår offert-tjänst till den tidpunkt då du kör hem ifrån verkstaden, säkerställer vi tillsammans med alla anslutna verkstäder att vi gör upplevelsen så bekväm och så trevlig som möjligt. Oavsett om din bil kommer vara ​på verkstaden i några timmar för en bromsreparation eller lite längre för att tillgodose reparationsbehovet hos en växellåda kan du dra nytta av några av verkstädernas många tjänster. Dessa inkluderar:

 • VÄNTRUM
 • LÅNEBIL
 • FINANSIERINGSALTERNATIV

Erbjuder offerter till Göteborgsförare sedan 2019

Hos oss på Bilverkstadi är vårt främsta mål att varje kund ska vara säker när de tar sig fram på vägen i ett välskött och ordentligt underhållet fordon. Vi vill också ge våra kunder möjlighet att ta hand om några av deras bilars behov på egen hand. Vi erbjuder offerter till bilverkstäder som ger tips och råd på saker du själv kan gör på din bil framöver.
Är du orolig för att din bil kan behöva bromsreparationer, service på växellåda, kamremsbyte eller andra typer av bilreparationer och underhållsarbete? Lita på specialisterna som är anslutna till BIlverstadi, de kommer imponera på dig med den höga kvaliteten på sitt utförande. Begär en offert i dag.

Bilverkstad överblick