Bilverkstad i logo

Däckbyte Borås

Om det har blivit dags att köpa nya däck eller byta däck i Borås med omnejd så har du kommit till rätt ställe. Det ena behöver självklart inte utesluta det andra, vi erbjuder därför helhetslösningar via däckverkstäder i Borås där både inköp av nya däck och däckskifte ingår.

Med jämförelsetjänsten som vi presenterar i samarbete med AutoButler får du snabbt tre offerter, helt gratis, på exakt den tjänst eller däckservice som du önskar få utförd på din bil, en jämförelsetjänst för bilverkstäder helt enkelt.

Däckbyte av proffs

Utan korrekt utrustning eller utbildning kan det vara en ansträngande och svårt att byta däck, det kan ta timmar. Din bil är tung och dess däck väger också mycket och är otympliga. Det är viktigt att inget går fel när man ordnar sitt däckbyte. De anslutna verkstäderna har verktygen och färdigheterna för att tillhandahålla effektiva däckbyten, de erbjuder dessutom:

  • Snabb service med gott mottagande
  • Ett brett urval av däck
  • Riktning av däck och utförlig kontroll av däcken
  • Rimliga priser och tydliga fakturor

Om du behöver byta ett däck eller byta ut alla fyra i Borås finns våra anslutna verkstäder här för att hjälpa till.

Hur uppstår punktering på däck?

Det finns många anledningar till att ditt däck kan få punktering. Till exempel kanske du kör längs motorvägen på väg till jobbet och kör då över krossat glas, spik eller andra vassa föremål på vägen. Dina däck kan ha för lågt däcktryck eller så kan de vara väldigt slitna vilket gör det lättare för dem att punkteras. Oavsett orsaken måste du veta att det finns pålitliga och erfarna tekniker som vet hur man hanterar ett däckbyte säkert och ordentligt.

Så här funkar tjänsten

  1. Fyll i vilken däckservice du vill få utfört på din bil.
  2. När du sedan fyller i ditt registreringsnummer tas uppgifter om din bil fram.
  3. Fyll sedan i ort eller postnummer för att ange var du vill att din däckverkstad ska ligga.
  4. Fyll i din e-postadress, dit får du sedan tre offerter skickade på önskad däckservice.

Vilka sorters däckbyten vi erbjuder

Om  du skulle få punktering vid vägkanten på grund av att du kör över något vasst föremål eller att däcket går sönder på grund av slitage, finns det ingen anledning att få panik. När någon av våra anslutna verkstäder kommit till din plats kommer de att byta ut ditt punkterade däck åt dig och sedan undersöka resterande däck för att säkerställa att de inte går sönder när du fortsätter din resa på vägen. Vi kommer att göra allt det hårda arbetet för dig. Det inkluderar att ta av ditt befintliga skadade däck, undersöka ditt reservdäck för att säkerställa att det är säkert och inte har gummiblandning som blivit för gammalt. Vi vill inte montera ett dåligt reservdäck på ditt fordon som kan gå sönder och innebära fara när du är tillbaka på vägen igen. Om du upplever någon typ av bilproblem, gör du bäst i att kontakta någon av våra anslutna verkstäder i Borås. Du kommer kunna rulla vidare på vägen, snabbt och säkert.

Med hjälp av någon av våra anslutna däckverkstäder kommer vi att bedöma ditt problem och sedan gör vi vad som krävs för att få dig tillbaka på vägen eller få dig transporterad till en säker plats.